Om mig

Skrivit har jag alltid gjort på olika sätt. Att använda text är ett bra sätt att få ur sig en del bekymmer, glädje och annat som finns inombords. Jag kan provocera och trivs med det men självfallet låter jag också bli att vara provokativ.

Familj har jag precis som de flesta. Civilstånd också. Arbete är ett ont måste för att klara uppehället men jag trivs samtidigt med det jag gör. Vänner är viktiga.. Mer viktiga än kamrater och bekanta. Min skara av vänner är inte stor men det är inte där som jag skall identifiera mig, min popularitet eller inte… Mina vänner är nödvändigtvis inte i närheten av bekanta med varandra.. man behöver inte alltid ha alla i samma krets.. eller ens låta dem komma så nära någon gång i livet.

Människor är ett intressant släkte.. Det är alltid spännande att se hur vi reagerar i olika situationer och hur vi ser på oss själva. Vad händer om jag ställer mig mitt i en tom hiss och trycker på plan 6, det står någon på plan 4 som vill åka med.. Hur reagerar den personen på min centrerade plats då jag förväntas stå och trycka längs bakersta hissväggen helst i hörnet? Vad händer om jag ler mot den sure tonårspojken som kommer gående efter ett gräl med morsan? Hur reagerar min nyfunne kamrat på mina skämt? Allas våra reaktioner handlar om referensramar och erfarenhet.. hur vi mår just då.. och vad vi är mottagliga för.. men det är inte mindre intressant att betrakta den mänskliga omgivningen för det. Snarare tvärtom..

Att jag nu väljer att skapa denna sida är för att jag tröttnade på min gamla bloggs upplägg (www.vardagst.blogg.se) Men jag kan ju rekommendera att som nybörjare så är det helt okej att börja med ett konto på blogg.se (Gratis är gott)

css.php