Sep 16 lör 2017

28 år går så fort

När jag tänkte efter hur gammal min äldste son blir idag, så fick jag räkna flera gånger.

28 år! Det kan inte vara sant! 28 år! Är det verkligen sant? Det känns som igår när jag fick hålla honom i mina armar första gången. Det känns som igår, när han lärde sig att sitta. Det känns som igår som han lärde sig att gå, springa och cykla. Det känns som igår som han var alldeles nyfödd.

Idag, 28 år och själv förälder. Pappa till en liten underbar flicka som igår fyllde 1 månad. En förälder som är så stolt över sin lilla flicka, så fylld av kärlek, oro, tillit. Så fylld av beskyddarinstinkt. När jag ser den lilla flickan ligga tryggt i hans armar, ser hur han strålar av kärlek och lycka när han ser på henne, talar om och till henne… då fylls mitt hjärta av ännu mer kärlek och stolthet över att få vara min sons mor, mitt barnbarns farmor. Jag kan vila mig tillbaka och se att det blev så bra.

Grattis på födelsedagen, min älskade son! Du är mig oändligt kär! Jag önskar Dig allt gott också i framtiden!
:wub_tb: :wub_tb: :wub_tb:

När jag gjort drömfångare till hans dotter, frågade han vad den egentligen handlar om. När jag beskrev det, sa han att han behövde en själv. Nu är den klar och den får han idag.

Men hur slår man in en drömfångare i paket? Tja, behövs det? :happy_tb:

Grattis också till min syster som fyller år idag!

2 kommentarer till “28 år går så fort”

 1. Thile Linux Google Chrome 60.0.3112.116 skrev den 16 Sep 2017 @ 12:41

  Gratulerer til de som fyller år idag.
  Du er så empatisk og snill.
  Glad i deg. Klemmer

  Så flotte drømnefangere…

  Tusen takk, Thile for de fine
  orden. Eg er glad i deg å :wub_tb:

  Klem

 2. Anne Windows 7 Google Chrome 60.0.3112.113 skrev den 17 Sep 2017 @ 13:02

  Javisst är det hisnande när man ser sin förstfödde. Så många känslor och tankar som far igenom en! Minnen, alla skratt och alla roliga händelser. Också den jobbiga tiden för helt enkelt att vara förälder är det ju inte. Men kärleken finns där hela tiden. När de sedan själva blir förälder så fördjupas allt på något sätt. Jag upplever ju samma sak med min dotter och hennes lille son. Ibland fattar man bara inte. Stort grattis till Jonny en dag i efterskott, både till födelsedagen och till hans underbara lilla dotter! :kiss_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php