Sep 15 fre 2017

Första veckan avklarad

Så har jag gjort första arbetsveckan efter både semester och sjukskrivning. ÄNTLIGEN! är det jag kan säga. Äntligen börjar jag återta mitt liv igen.

Det har gått bra att jobba och foten sköter sig. Lite öm är den men det kommer nog att ge med sig ju mer tiden går. Mitt första mål nu är att jag skall komma upp i min vanliga promenadtakt. Jag har ökat på lite och det har gått bra. Vissa dagar går jag också uppåt 11-13000 steg och från och med måndag, ligger min plan på att återta mina 15 000 steg/dag. Att det inte alltid kommer att gå i den takt jag är van vid, det har jag funnit mig i (om än enormt motvilligt och inte helt utan diskussion med mig själv) och det är nästa mål därefter: att kunna gå lika intensivt som jag gjort förut

Det har fungerat med Försäkringskassan och med arbetsgivaren. Allt har gått smidigt och jag har legat steget före gällande FK. Jag har ringt in min planering om när jag tänkte återgå i tjänst, hur stor tjänstgöringsgrad och när jag skall börja fulltid igen. Alla nöjda och glada.

Nu sätter jag punkt för livet med stressfraktur – i alla fall det akuta skedet. Det lär ta tid innan foten är helt återställd och det är inget jag kan påverka mer än att känna efter så jag överskattar mig själv och läkningen.

Det är skönt att ha första arbetsveckan avklarad! Nu kör vi!

En kommentar till “Första veckan avklarad”

 1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 55.0 skrev den 15 Sep 2017 @ 17:55

  Låter som du går för mycket i mina ögon sett med en fot som inte varit bra.. men så är jag halvlat också ;)

  Halvlat?? :lol_tb: Du har ju köpt ELCYKEL!! :lol_tb: Det kallar
  jag för totalt lat :happy_tb:

  För mycket och för mycket… njae.. det är inte så att jag går 15 000 varje dag.. Idag blev det
  bara 13 000 drygt, så här långt (och med tanke på vädret, blir det soffan resten av kvällen) Men jag förstår
  hur Du tänker. Tack för omtanken :kiss_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php