Aug 13 sön 2017

Festen är över

Kalmar stadsfest är slut. Den avslutades igår kväll men för min del avslutades den något tidigare i stadsparken där ”The Bonnie Daffoe Sensation” spelade (finns på Spotify) En överraskande bra liten konsert!

Det har varit dagar med uppträdanden, mat och samtal med vänner. Spontana möten med bekanta, kollegor med flera. Några helt okända. Det är sådana möten som är härliga.

Foten har mått si så där. Det känns. Mest för att kolla läget på hur mycket foten orkar en dag, så la jag lite försynt stegräknaren i fickan på fredagen. Som mest var en dag fylld av 13600 steg. Men det var i mycket stilla promenadtakt, mycket stillasittande på diverse konserter och uppträdanden. Men ack, vad det känns.

Igår gick jag inte hälften men foten tjurar idag. Denna dag har jag i stor sett bara suttit i soffan. Jag kom inte ut innan långt in på eftermiddagen. En biltur till Maxi. Hem och laga mat… sitta mer.. och så tog jag en kort runda runt området via Kalmarsundsparken. Totalt 5500 steg idag.. men nu måste foten vila resten av dagen. Det känns.

Tänk att de små benen i foten skall vara så svårläkta. Men det är ju bara att finna sig tillrätta även om jag är innerligt trött på att sitta stilla och vila foten. Goda vänner och kollegor hojtar i all välmening att jag får se detta som en återhämtning, ett tillfälle till reflektion… av vad?? Nåja, de vill ju väl och det värmer.

Men nu är stadsfesten över och jag hade hoppats att min onda fot skulle bli en god fot så jag kunde återta livet. För dessvärre insåg jag ganska omgående att krycka och linda är nog ett måste ett tag till.

2 kommentarer till “Festen är över”

 1. Anne Windows 7 Google Chrome 60.0.3112.90 skrev den 13 Aug 2017 @ 19:42

  Det var bra uppträden vi var på! Ett extra plus för Rickard Söderberg och Jack Vreeswijk! Ståpälsen har inte riktigt lagt sig ännu!
  Jobbigt med foten, det där med tålamod är inte alltid så lätt! :wallbash_tb: Vila får man ju nog av! Hoppas verkligen du har lagt det värsta bakom dig nu och att det blir bättre och bättre för var dag! Kram!

  Det var en konsert som överraskade mig! Verkligen! Fångarnas sång… rysningar!! Anthem! Bättre än… ja.. hmm…
  Det känns lite som om foten bara blir bättre och bättre.. från ena dagen till den andra, så snart är jag i full fart igen!! Hoppas jag!
 2. Micke Linux Google Chrome 59.0.3071.125 skrev den 15 Aug 2017 @ 21:53

  5500 låter ju tokigt mycket i mina ögon när du ska vila.. Då ska vi inte prata om 13600.
  Jag har haft 287 nån dag :)

  Njae.. det skulle ju vara mycket om det vore första två veckorna men då var jag duktig och tog till mig doktorns rekommendation. Han skrämde mig rejält med alternativet – om det nu är sant eller bara skrämselpropaganda, vet jag inte men han fick mig på plats :happy_tb:

  Men nu är jag ju ändå inne på femte veckan sedan första symtomen och det är liksom dags att börja använda foten mer och mer, så jag tycker nog ändå inte det var så långt.. inte att glömma är att jag gick mycket försiktigt, satt mycket på konserter och däremellan, så det var ju inte 13600 i ett svep, som annars är vanligt :rolleyes_tb: och som läget är nu – så dansar jag fram :wub_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php