Jul 31 mån 2017

Överraskad!

När jag mediterat klart och startat telefonen, såg jag att det fanns 2 missade samtal. Det var ett telefonnummer jag inte kände igen så jag kollade numret via en sida på nätet. Jag ringde upp företaget lite undrande och överraskad, men ja, samtalet var verkligen ställt till mig och man hade ett bud att komma med.

Underbara fina kollegor!

Det är sådant som gör att man genast blir gladare till sinnet, genast känner att läkningen påskyndas och dagen med omedelbar verkan ser ännu mer strålande ut än förut.

Tack, alla fina på kliniken! Det värmer och jag är ”snart” tillbaka!

En kommentar till “Överraskad!”

  1. Micke Linux Google Chrome 59.0.3071.125 skrev den 02 Aug 2017 @ 23:28

    Kul med blommor!

    Visst är det! Verkligen en
    extra färgklick på dagarna
    som känns lite grå nu :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php