Jul 14 fre 2017

3 år

Idag är det tre år sedan denna lilla flicka föddes kl 08:07 på morgonen. Jag hörde hennes första skrik i korridoren just som vi kom fram.

Tre år – vart tog de åren vägen? Från en liten helt ny babyflicka till en ung, bestämd kavat dam som vet vad hon vill, som älskar att laga mat, leka doktor, sjunga och dansa – som kramas och vill hjälpa till när behövs och när det behövs, enligt henne.

En kavat liten tjej som inte backar för att springa i gräset när det blåser som bäst (bilden är ifrån Göteborg för någon vecka sedan)

Att leka affär i sandlådan är en favoritsyssla (sysslingen vi besökte, hade benen fulla av spring så min syster/hans mormor, hade fullt upp med att leta rätt på nästan tvååringen :laugh_tb: )

En liten ung tjej som är så fylld av kärlek och tillit, som får mitt hjärta att skratta och gråta, min själ att värmas ur sin frusenhet. En flicka som vet vad det betyder att vara glad för det lilla och inte kräva det stora. Är det någon som kan få mig att skratta så tårarna rinner, så är det mitt älskade lilla barnbarn! Vad gör det att det regnar ibland, när tanken på Dig, kära älskade barn får solen inom mig att lysa upp igen.

Grattis på treårsdagen och tack för att Du tagit klivet in i mitt liv! Jag älskar Dig härifrån till månen och tillbaka igen – om och om igen.

Tre generationer 2014-07-14 tidigt på förmiddagen

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php