Jul 12 ons 2017

Tomater

11:20 i kategorin Allmänt

I april tog jag lite frön från tomater jag skulle ha i sallad och satte frön direkt i jorden. Det blev kvisttomat och romanticatomater – så söta underbart goda. Hur som haver tänkte jag väl inte att det skulle bli så många som tog sig- men ack, vad tomater jag kommer att ha när de är klara.

Trots att jag kastade några småskott, en kollega hämtade 2 plantor – samt att jag kastat ett par, tre större plantor som såg lite sorgsna ut, så har jag ett hav av plantor (det finns fler plantor än dessa)

De blommar och blommar och blommar

.. och ju mer de blommar, desto fler tomater blir det

Det skall bli underbart att få plocka den första, röda tomaten när det är dags. Behöver jag säga att jag har väninnor som vill komma och plocka sedan? :happy_tb: De är så välkomna så, för ensam lär jag inte orka få i mig alla vackra, goda tomater :clap_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php