Jul 07 fre 2017

Tystnad, kakor och kalas

20:49 i kategorin Allmänt,Kärlek

Min lilla prinsessa hämtades av sin far för några timmar sedan. Tystnaden lägrade sig tung över hemmet och plötsligt saknades något: själva livet! Det som gör livet så fyllt av både glädje och sorg, skratt och gråt. Det som fyller livet med regnbågens alla skiftningar.

2 veckor med lillan här har varit 2 sprudlande veckor, fyllda av aktiviteter, lekar, bus, lära och vila. Enda nackdelen har varit mina ryggskott. De kunde ju kommit senare, men det har gått bra. Lillan har varit mer än hjälpsam vid behov och hon har träget frågat mig om vi skall träna och hon har gjort diverse övningar på yogamattan. Underbara lilla älskade unge!

När de åkt och tagit liv och rörelse med sig, alla ”varför då?” och ”vad gör Du?” började jag baka. I morgon är hon tillbaka med ett stort gäng som skall fira hennes kommande 3-årsdag. Jag har bakat kladdkaka med dulce de leche samt citronkladdkaka och i morgon färdigställer jag tårtan.

Hon har beställt en ”yellow” tårta (alla färger säger hon för närvarande på engelska :happy_tb: ) men jag glömde köpa karamellfärg, så det får bli klassisk vit grädde på tårtan.

Nu blir det att koppla av i tystnaden, kanske se om det är något intressant på dumburken och inte göra något speciellt innan det är dags att ordna tårtan i morgon och öppna dörrarna för kalas!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php