Jul 04 tis 2017

Liseberg och annat skoj

Tänk att få gå på Liseberg. Det är lite av en höjdpunkt för en ung tjej som jag. Köpa åkpass och åka alla snabba karuseller som får det att kittla i magen. Det är underbart! Så länge jag har hälsan och orken kvar, kommer jag att åka karuseller.

Men i helgen var det inte min tur. Det var lilla sessan som fick åka karuseller och jag fick anpassa mig till hennes nivå. Är man nästan 3 år och 92 cm hög, gäller det att hitta de roligaste karusellerna som finns att åka. Det första hon ville prova, var farfarsbilarna. Lyckan att se henne styra sin bil och sedan dessutom få ett ”körkort” med sin bild och namn på – det är en hjärtknipande lycka att se.

Det blev helikopter och flygplan samt båttur.

Det fanns små rum överallt där det stod lisebergskaniner och arbetade, vinkade eller sjöng och det var ju ett måste att vända sig om och titta extra och inte missa något

Vi gick runt och kikade lite på andra attraktioner och vi fick oss lite att äta. Just denna attraktion tyckte hon inte såg så attraktiv ut.

Krama Lisebergskaniner var nog det mest roliga ändå

Dagarna i Göteborg har innefattat en del besök hos familjen. Mina föräldrar fick besök så klart och där var det fullt ös med att hålla igång di gamle. Den av mina systrar vi bodde hos, hade sitt lilla barnbarn där – en ettåring så sessan fick tillfälle att ånyo leka med sin syssling. Vi hälsade på en annan av mina systrar och hennes make som i sin tur var barnvakt för sitt lilla barnbarn, 2 år. Så det har varit fullt upp några dagar.

Borta bra men hemma är ju trots allt bäst så igår morse startade vi hemresan igen. Dagen idag blir bara en stilla dag med tvättstugan och inga större utsvävningar. Man måste också ha stillsamma dagar för att orka ha dagar med fullt upp.

Men nu har vi i alla fall avverkat Göteborg med Liseberg och en massa annat skoj!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php