Jul 02 sön 2017

Ryggskott uppdatering

Hur gick det nu med ryggskott ett eller vad det nu var?

Jodå, för var dag som gått sedan det slog till i måndags, så har det blivit bättre. Så länge jag har varit i rörelse, så var det relativt okej. Dock var det mer eller mindre omöjligt att t.ex böja höger ben för att plocka upp något, knyta skor eller för all del göra vissa rörelser alls.

Att ta mig ur sängen var ett projekt i sig som krävde god planering, utmärkt minne samt en förmåga att assistera. Att resa mig upp från sittande, var även det ett tålamodsprövande arbete.

Men säg den olycka som varar? Igår morse klarade jag av att kliva upp ur sängen utan assistans och skärande smärta och nu är det (nästan) som att ingenting ont har varit. Jag jublar och är tacksam att det inte blev värre. Det känns lite ömt ännu men det är ju bara just det: lite ömt.

Ryggskott – om det nu var det – är inget jag rekommenderar någon som inte är självplågare av födsel och ohejdad vana. Det är allt annat än glädjerikt – om man inte bortser från förmågan att kunna skratta åt sig själv när man tänker på att det kan nog SE ganska skoj ut med vissa rörelser. Det har jag gärna bjudit på!

2 kommentarer till “Ryggskott uppdatering”

 1. Anne Windows 7 Google Chrome 59.0.3071.115 skrev den 02 Jul 2017 @ 23:11

  Skönt att du mår bättre! :thumbup_tb: Lät inget vidare det där…

  Nä, det var inget vidare heller… men jag får väl se hur det går. Vaknade
  i morse med värk på andra sidan men om det beror på att jag låg illa eller låg
  i en säng som var illa för min rygg, vet jag inte. Men nu är jag
  i alla fall hemma i egen säng, så jag hoppas det är borta i morgon igen :thumbup_tb:
 2. Micke Linux Google Chrome 58.0.3029.83 skrev den 04 Jul 2017 @ 01:00

  Hoppas du vaknar bättre i morgon då.

  Tackar. Helt fritt var det inte men så länge
  det inte blir som förra veckan, så är jag nöjd!
  Jag har ju en liten hjälpreda :wub_tb: så det går ingen
  nöd på mig i alla fall :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php