Jun 27 tis 2017

Bad- och underkläder till barn

Nu tänker jag främst på små flickor, ålder under 5 år. Kanske också under 10.

Inför badtiden som nu står för dörren, har jag en kort tid tittat efter badbyxor till mitt lilla barnbarn, 3 år. Det borde vara den enklaste sak i världen att hitta. Det trodde jag i alla fall. Det som jag har hittat är bikini 2 delad! Jag undrar ju skarpt vad en liten 3-åring har att dölja som kan stöta vuxna? En liten flicka skall inte behöva hamna i gruppen för sexobjekt redan som baby, litet barn. Visserligen skall en kvinna aldrig, oavsett ålder, behöva utsättas för att vara sexobjekt men som vuxen bör vi kunna välja själva hur vi agerar i den frågan.

En väninna var vid tillfälle för lite sedan inne i en av våra stora klädkedjors butik här i stan. Där fanns trosor med tillhörande PUCH-UP-BH till småflickor! Vad har dessa små flickor att puscha up?? Vad är det för galningar till inköpare som stödjer denna form av underkläder till småbarn? Men vad är det för galna föräldrar som KÖPER eländet? Sedan förstår de inte alls varför deras små flickor blir betraktade som små sexobjekt, kallade fula saker under sin uppväxt.

Eftersom klädjättarna och galningar till föräldrar, inte förstår vidden av att sexifiera de små barnen, borde det enligt lag förbjudas tillverkning av underkläder/badkläder som gör att de små barnen ser ut som minivuxna. Jag är ingen person som stödjer lagar där sunt förnuft borde råda, men i vissa fall bordet kanske finnas en lag som skyddar småflickor från dessa sexunderkläder!

Det har ju varit i ropet förr detta med barns underkläder där även stringtrosor funnits att köpa till de små barnen! Allt handlar ju om tillgång och efterfrågan och så länge föräldrar är korkade nog att handla under- och badkläder som påminner om vuxenunderkläder till de små flickorna, så lär ju galenskapen fortsätta!

Fortsätta leta efter ett par badbyxor tänker jag göra – utan BH till!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php