Jun 13 tis 2017

7 mil i veckan

Ibland imponerar jag på mig själv. Som den vandrare jag är, så borde jag kanske inte bli så förvånad över vad jag kan klara av men idag drev jag på rätt bra.

Vädret har varit mer än ostadigt och det har varit svårt veta om man skall ta sig ut utan regnkläder eller inte. Paraply är meningslöst för det blåser till och ifrån rätt kraftigt.

Men hur som haver, tänkte jag ändå efter jobbet ta en liten stillsam runda ”runt hörnet”. Det har varit en av de där dagarna när jag inte fått till så många steg på jobbet, så jag tänkte få till några extra. Plötsligt var jag igång i rask takt och valde en av våra vackra utmätta motionsslingor. Självklart valde jag den längsta och den är på 5.5 km. Från mig och dit är det ca 1.3 km och så gick jag.. fortare och fortare… och vips hade jag lyckats få ihop en del kilometer:

Jag är nöjd. Innan jag påbörjade min promenad ikväll, tog jag en titt på stegräknaren och gjorde ett överslag när jag kom tillbaka. Det går drygt 13 000 steg på 11 km så för att nå mitt stegmål per dag, som är 15 000 steg, så går jag med andra ord en dryg mil om dagen. I skrivande stund är jag uppe i 18 400 steg. Det lär inte bli så många fler idag :happy_tb: Hittills snittar jag (inte idag inräknat) drygt 16 000 steg om dagen. Det innebär att jag går drygt 7 mil i veckan.

Med all rätt så är jag både stolt och imponerad av min prestation (och galenskap, som någon säkert skulle säga :happy_tb: )

En kommentar till “7 mil i veckan”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 53.0 skrev den 13 Jun 2017 @ 23:13

    Galet ja! :shock_tb:

    När jag räknar på det hamnar jag
    nog på drygt 8 mil i veckan :jittery_tb: :thumbup_tb: :clap_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php