Maj 14 sön 2017

En helg med fullt upp

Att ha småbarn runt sig skapar verkligen kreativa och aktiva dagar.

Lördagen spenderades dels på en stor butik där man kan inhandla diverse prylar för fritidssysselsättning så som till jakt, skidor, bollspel, cykling med mera. Vi startade lördagen med en tur dit för att prova en cykel samt hjälp. Nej, nej, inte till mig :lol_tb: Än har jag inte lärt mig tycka om att cykla. Nej, det var till lilla prinsessan. Hon kan komma att behöva ett fortskaffningsmedel inom kort och hon valde bland några att prova. Det gick fint men ännu är den inte inhandlad.

Vi fortsatte sedan till vår 4H-gård där det blev att hälsa på alla djuren; allt ifrån hönor och tuppar till getter och killingar, grisar och hästar med fler djur. När det var klart, skulle vi leka i parken. Det finns en stor och kreativ lekpark på 4H-gården så vi hade fullt upp några timmar.

Vi for hem för att laga mat och äta lunch, sedan åkte vi till en större trädgårdshandel för att ordna lite blommor som skulle planteras. Vi gjorde i ordning på uteplatsen också, så när vi hade planterat och planterat om, firade vi med lite fika på uteplatsen och i solen med saft, bulle och glass.

Kvällen gick vidare i lekens tecken och det skulle klättras i träd, snurra runt, leka kurragömma och så vidare.

Förmiddagen idag spenderades ute. Idag skulle dockan med och hon fick klättra i träd och smaka på grässtrå. Vi hamnade så småningom i lekparken precis ”runt hörnet” där vi bort och efter leken där, gick vi vidare till vattnet för att mata fåglarna. Hem till lunch och äta innan det var dags för pappa att hämta lilla sessan.

Det har varit en helg full av aktiviteter och skratt, skoj och mys. Hur har Din helg varit?

En kommentar till “En helg med fullt upp”

 1. Micke Linux Google Chrome 58.0.3029.83 skrev den 21 Maj 2017 @ 07:33

  Fullt upp för dig sådana här helger med finbesök.
  Men, du måste ju fixa en cykel med så småningom så du kan hänga med på cykeltur.

  Påminner mig om att jag ska beställa/köpa den där el-cykeln.. Kom ju av mig då vädret kom av sig kan man säga.

  Jovars, det är fullt upp och vi somnar ovaggade båda två :happy_tb: men det är galet skoj också. Hon ser till att jag håller igång :wub_tb:

  Visst har jag funderat på att skaffa cykel till mig själv också, om jag köper en till henne.. vi får se hur det blir med den saken :ponder_tb: Stan är inte gjord för små minicyklister så det krävs ju lite fundering…

  El-cykel? Vad har jag sagt om det? FUSK! Köp en moppe i stället :thumbup_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php