Maj 06 lör 2017

ÄNTLIGEN!

Jeansen har åkt in i mörkaste vrån i garderoben! Nu är det (förhoppningsvis) sommarvärme för resten av säsongen!

Det var en befrielse att lägga undan jeansen och få på lättare klädsel. Bortsett från kylan och vinden höst/vinter och tidig vårtid, så är det varma, tunga kläder som jag inte är så förtjust i. Att byta till lättare klädval är verkligen en leasa för kropp och själ.

Det har varit ett par timmar ute i solen idag, dels på Långbänken och dels på Bryggan i Kalmarsundsparken ihop med väninnan Anne. Det blev också ett par sommarskor inhandlade på förmiddagen och nere på Kvarnholmen, där jag föredrar att handla före Hansa City, mötte jag väninnan L och vi samtalade en stund innan vi gick vidare åt var sitt håll.

En falafelruller från Calmar Falafel blev det också mitt på dagen så denna dag måste jag säga har varit en osedvanligt bra dag – främst p.g.a att värmen tycks ha kommit för att stanna!

Hoppas Du haft en härlig dag och får en underbar fortsättning på helgen.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php