Apr 01 lör 2017

Den bästa träningen …. och en besvikelse

Ja, hur går dessa två tankar ihop? Det rimmar ju inte, om man säger så. Hur kan den bästa träningen kopplas ihop med besvikelse? Inga problem alls.

Så är här det: Igår var jag på en klädbutik i stan och föll pladask för en tunika. Jag har aldrig köpt kläder i den butikskedjan som trots allt funnits i 110 år. Det handlar om Indiska. Orsaken är att jag aldrig hittat något jag velat ta på mig då de flesta av deras plagg har en mörk bas, för att inte säga svart. Det är en nyans som inte passar mig någonstans och när jag tänker på Indiska går tankarna till Indien och där är det en explosion av färger. Något som jag tycker att butiken Indiska inte kunnat leva upp till. Men så föll jag som en fura igår.. se på denna ljuvliga lilla skapelse! Den var som gjord för mig!

Eftersom jag också hade tvättstugetid igår, passade jag på att tvätta den efter konstens alla regler.

När jag skulle hänga den på tork, kom den stora besvikelsen :huh_tb: Tyget höll inte för tvätt! Det var inte bara sömmen som gick av – det var tyget som gick sönder!

Billig var den inte heller så idag blir det jag som återvänder till Indiska och lämnar tillbaka den och kräver pengarna tillbaka. Inte vill jag ha någon ny för kvalitén är ju redan bevisad: under all kritik! Så jag får hålla tummarna att jag hittar något annat vackert, någon annanstans. Så typiskt, med tanke på att jag är så hopplöst svår på att köpa kläder. Det är sällan jag hittar något jag verkligen faller för och handlar mest för att kläder är ett måste…

Så kommer då träningen… efter en vecka med mindre träning än jag tänkt, så bestämde jag mig igår för att ta mig i kragen idag. Sagt och gjort. Ut på morgonen och tanken var att ta min vanliga 6-km-runda. Men redan vid första löpsteget var jag redo att vända hem igen. För varje nedslag, kändes det som om fötterna skulle gå av vid anklarna och att jag skulle springa på bara benpiporna. Jag tänkte att jag i alla fall skulle ta mig runt kvarteret…. men beslutade att i alla fall komma fram till beachbollbanorna och hem igen… inte speciellt många meter. Men hur det nu blev, så valde jag att varva rask promenad med kortare jogging och tja… till syvende och sist blev det i alla fall en helt annat runda än jag brukar, om än kortare:

Först var jag galet besviken för att jag inte fixade mina 6 km men så tänkte jag att den bästa träningen är ju ändå den som blir av. Dagsformen är ju trots allt, avgörande. Så när jag efter att ha avslutat löpet med lite kompletterande övningar hemma på yogamattan, stod i duschen, så kände jag mig rätt nöjd ändå. Men det var ju en sak som jag reagerade på, när jag stod där naken och skulle in i duschen och såg mig i spegeln. Där såg jag till min stora chock en trött, fet och blek skapelse men så slog det mig: Aha! Det är 1 april! Så lättlurad är jag inte :laugh_tb:

Nu är jag, efter denna morgon och frukost, bestående av naturell yoghurt med blåbär och hallon, redo för en fantastiskt fin lördag! Hur skall Du spendera Din dag?

En kommentar till “Den bästa träningen …. och en besvikelse”

 1. Micke Linux Google Chrome 56.0.2924.87 skrev den 01 Apr 2017 @ 13:46

  Tokigt med tunikan!
  Hoppas det ordnar sig med återlämnadet.

  Såg smarrig ut frukosten.

  Jovars, det löste sig och jag hittade lite annat smått och gott
  i andra butiker i stället. Dock inget så skirt och vackert som den jag fick lämna
  tillbaka :down_tb:

  Det var smarrigt! Efter ha jagat blåsippor på Öland så blir det
  torskrygg till middag – dock lite senare (glömde ta ut fisken ur frysen i morse)
  Fint folk äter sent :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php