Mar 15 ons 2017

Äntligen!

Idag kom jag äntligen igång med träningen inför årets båda lopp jag skall springa/gå.

Jag har en speciell träningssträcka på 6 km som jag tycker är bra. Den mätte jag ut sommaren 2015 och trivs bra med den. Det är alltid svårast att komma igång första träningspasset, men när jag gick hem från jobbet idag var det bara att bestämma: nu eller aldrig och väl hemma, blev det bara att byta om och bege mig.

Nu känner jag mig nöjd med kvällens insats så nu är det bara att ge järnet. RunKeeper kommer bli min ständiga följeslagare så det skall bli skoj se hur träningen går (även om RunKeeper inte är helt tillförlitlig) och jämföra träningspassen kanske varannan vecka.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php