Mar 12 sön 2017

Söndag i lekens tecken

15:13 i kategorin Allmänt

Redan innan kl 10 var prinsessan och jag nere på stans stora lekplats. Där finns en del att göra och favoriten är att hoppa på en speciell anordning som ger ifrån sig olika ljud. Hon började springa och ropade att jag skulle jaga henne, sedan skulle hon jaga mig. Vi lekte affär med stenar som pengar och hade bara härligt roligt, som man skall ha när man är ute och leker tillsammans.

När vi lekt färdigt, körde vi hem och fortsatte leka. Hon är så lycklig över sin nya docka och vaggan, så det har varit mycket lek med det. Matlagning och ätit lunch och nu har mamman och morfadern hämtat det lilla livet, så här är tyst och tomt igen.

Alla leksaker är nu åter på sin plats och dockan sover i vaggan, men det är en viss tjusning med alla leksaker som sprids som tyder på att det finns liv och rörelse. Ett levande hem.

Självklart ser jag fram emot till nästa gång hon kommer och vi skall busa, leka och bara mysa.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php