Mar 09 tor 2017

Ibland slinker ett ”ja” ut ur munnen lite för fort

18:14 i kategorin Allmänt

Jag får vara glad att det inte var någon som friade :innocent1_tb:

Våren närmar sig och plötsligt ligger det informationsbroschyrer framme gällande vårens olika aktiviteter, främst olika lopp att springa/gå.

För någon vecka sedan var det en kollega som tog upp frågan om någon var intresserad av att delta i ena loppet till våren och på något märkligt vis hörde jag min mun prata utan tillåtelse: Den sa att vi självklart skulle delta! :jittery_tb:

Jag som trodde att enda loppet jag någonsin skulle ta mig runt, var Vårruset i Slottskogen, Göteborg, 1999. Medaljen har jag kvar :happy_tb: Pojkarna var små, jag lånade bil eftersom vi bodde 10 mil utanför Göteborg, ringde till syrran och bad henne ta sig till Slottskogen och ha koll på mina grabbar den aktuella dagen och så tog jag mig runt. Jag vågade, jag kunde och behövde liksom inte ansluta mig till fler lopp – trodde jag.

Nå,har jag nu lovat så har jag lovat att delta så nu skall vi bara få ihop några till så vi får ett litet lag som kan representera den aktuella mottagningen.

Två dagar i veckan är jag på en annan mottagning och idag var det just en sådan dag. I fikarummet var det någon som satt och kikade i en broschyr och började prata om ett annat lopp och kastade ut frågan om ett lag skulle bildas och en anmälan till loppet skulle göras. Återigen pratade munnen fortare än jag hann stoppa den och nu sitter jag plötsligt med TVÅ lopp att springa/gå! Jag får vara glad att dessa lopp inte går samma dag i alla fall. Det hade blivit lite knepigt att få till det.

Från och med måndag skall jag börja träna inför dessa lopp, hålla tummarna för att munnen inte lovar att jag skall delta i ytterligare lopp, samla ihop familj, vänner, bekanta och kollegor som inte deltar för att stå och heja på oss de aktuella loppen.

Trots att munnen talat utan min tillåtelse och sagt ”ja” till dessa lopp fortare än jag hunnit tänka, så skall det trots allt bli otroligt skoj att vara med!

2 kommentarer till “Ibland slinker ett ”ja” ut ur munnen lite för fort”

 1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 51.0 skrev den 10 Mar 2017 @ 22:39

  Kör hårt! :clap_tb:

  Tveklöst, Micke! Jag är i full
  fart med löpträningen :clap_tb:
 2. Anna Windows NT Mozilla 11.0 skrev den 25 Mar 2017 @ 18:31

  Jag ska också gå / jogga vårruset! Den 7:e juni är det start i Luleå! Känns lite pirrigt och nervöst!

  Roligt, Anna! Jag får önska Dig lycka till!
  Vårruset sprang jag 1999- så det är hög
  tid att rusa igen.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php