Feb 01 ons 2017

Inte över  än

Hostan fortsätter och varit igång 2 veckor exakt. Nästäppan kommer och går och gör 180 graders vändning på nolltid. Otrivin är min närmaste vän för närvarande. Hostan är bubblande nerifrån bröstkorgen någonstans men attackerna som gett mig nästan andnöd, har hållit sig undan sista veckan.

Så länge jag inte har feber eller smittar, så stannar jag inte hemma från jobbet. Dock tar det på krafterna så när jag kommer hem efter jobbet, orkar jag inte ta min kvällsrunda ute, utan dundrar ner i soffan och blir kvar där. Lite stressande att inte orka mer än så, men jag får försöka komma igång snart.

Det kommer en stund varje dag som det känns som om jag är helt återställd men jag hinner inte mer än känna ett sting av lycka över detta, så kastar sig hosta och nästäppa över mig som en tromb. Det blir en del ingefärste både med och utan honung. Det lindrar bäst för min bubblande hosta och jag är inte så övertygad om att hostmediciner hjälper.

Men än är det inte över men jag ger inte upp.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php