Jan 24 tis 2017

Nu är det dags igen…

20:36 i kategorin Allmänt

Bara ca 2 veckor efter sista nysningen, så är det dags igen. Det började med lite kill i halsen i torsdags kväll och ett par rejäla hostiga dagar som plötsligt i söndags kväll på några sekunder övergick i total förkylning med allt vad det innebär. Så nu är det dags igen, men utan frossa och feber så det blir arbetsdagar för mig. Jag har fått förfrågan om, och tackat ja, till ytterligare arbetsuppgifter så det passar över huvud taget inte att jag är hemma just nu.

En kommentar till “Nu är det dags igen…”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 50.0 skrev den 31 Jan 2017 @ 18:36

    Hur är det, du åkte väl inte på nån mansförkylning? :blink_tb: :rolleyes_tb:

    JAG?? Mansförkylning? :shock_tb: Så klen är jag inte :laugh_tb: Med tanke på hur illa det var vintern 2007/2008 och jag ändå inte låg däckad – (men då visade det sig ju vara annat som låg bakom… ) så biter inte denna förkylning heller som den skulle gjort på Dig och Dina manliga bröder :innocent1_tb: Denna är bara vansinnigt envis och jag måste ju hosta i minst 10 dagar innan hälsocentralen tar in mig… Det är förmodligen bihålorna igen, men jag avvaktar lite till trots att det pågått ganska exakt 2 veckor nu, denna andra period. Det krävs lite mer för att däcka mig, ser’ru :smile2_ee:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php