Jan 12 tor 2017

Man får inte snöa in sig….

….på de planer man kan tänkas ha.

Vintern kom till slut med sitt vackra vintervita och några sköna minusgrader. Jag jublade stort och tänkte att på fredag, då skall lilla prinsessan och jag ut och åka pulka. Hon kommer nämligen i morgon och stannar till lördag.

Men jösses, jag hann inte tänka tanken klart innan snön försvann i storm och plusgrader så nu får jag hitta på något annat. Är det rimligt härligt väder, får vi gå ut i lekparkerna och titta efter andra små människor att leka med men utan pulka.

Det kan hända att hon kommer till mig på jobbet och det måste ju vara paradiset för henne. Hon älskar att leka doktor och jag har ju alla attiraljer hon kan tänkas behöva för lite läkaraktiviteter.

Hur som haver, så får man inte snöa in sig på sina planer och när det gäller små älsklingar, då gäller det att vara vidöppen för omväxling och aktiviteter.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php