Dec 28 ons 2016

Mormor

När vi var på Sweden Rock i somras, gick vi till campingen där mina barn och deras kamrater höll till. Vi satte oss ner och småpratade lite när plötsligt den ena av de unga kvinnorna gav mig ett papper med orden: ”Titta på det. Säg inget.. Bara titta…” och jag vände på pappret och tittade och tittade… och tittade.

Det tog en liten stund innan polletten ramlade ner, att jag förstod att det var en ultraljudsbild och med tårar i ögonen tittade jag frågande på kvinnan… reste mig upp och sa: ”Är det sant?”

”Ja, Majsan, Du skall bli mormor”. Tårarna rann och vi kramade om varandra länge, hennes sambo stod och betraktade oss och jag var ju bara tvungen att krama om honom och säga att han gjort ett bra jobb.

Den 26 december kom ett MMS med bild av den lille nyfödde gossen! Rena rama drömförlossningen: 3.5 timmar med max 15 minuters värkarbete. Världens vackraste! ”Du måste komma och se honom!” skrev den nyblivna mamman.

Självklart skall jag åka och hälsa på, men denna första tiden är deras egen. När allt kommit till ro, skall den stolta mormodern åka och hälsa på, lukta, krama och älska den lille gossen och det skall bli spännande att följa honom på livets väg.

Det är en bedrift att bli mormor när man som jag, enbart har söner :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php