Dec 26 mån 2016

Annandagen

12:02 i kategorin Allmänt

Måndag, annandag jul. Igår åkte julen ner i kartongen igen. Det är några år sedan jag tog fram julpyntet, men i år kom det upp. Det är inte mycket jag har kvar. Barnen har fått ta en del av vad de velat ha. Elljusstakarna brukar komma upp till advent och åka ner i kartongerna igen, senast nyår.

Men oftast åker julen ut dagen efter julafton. Det räcker så för mig. Det där med traditioner är jag relativt usel, för att inte säga, urkass på. Det viktigaste för mig är ändå att vi kan umgås när vi har lust under hela året.

Dagen idag startade med regn. Det kändes inte vidare skoj med tanke på att jag idag skall vara hundvakt. Det är ene svärdottern som har hund med sig in i boet. Hon skall jobba i kväll och sonen är på annan ort och arbetar. Då frågade svärdottern om jag kunde passa Tippa, som hunden heter.

De kom med sista tåget från västkusten igår kväll så jag mötte upp och körde hem dem. Det är alltid skönt slippa tänka på buss när man varit på resande fot och vad har man svärmödrar till, om inte att se till att få komma hem ordentligt? :happy_tb:

Tack och lov har vädret vänt från regn till blå himmel och solsken. Det innebär att Tippa och jag kommer oss ut på långa promenader idag. I väntan på att svärdottern kommer och lämnar sin älskade hund, tittar jag på ”Happy Feet” :happy_tb:

Det blir en annorlunda annandag men vad gör väl det? Huvudsaken är att det blir en bra dag.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php