Dec 22 tor 2016

Still going strong

15:15 i kategorin Allmänt

Ett par dagar på jobbet – men hostan satte stopp för det idag. Strax efter lunch och i samråd med kollegan, så flexade jag ut. Troligtvis har det hela satt sig på bihålorna men på vårdcentralen uppmanades jag att invänta tills det gått minst 10 dagar. Man skall inte ta initiativ i den svenska vården och försöka förekomma än förekommas.

Tack för det, landstingen. Det scenario jag ser för mitt inre, är det som hände för exakt 9 år sedan men då väntade jag verkligen mer än 10 dagar… kanske var det 3 veckor av hosta …. och sedan avlöste antibiotikakurerna varandra gällande bihåleinflammaion vs lunginflammation. 4-5 månader höll jag på innan svaret kom på vad det egentligen handlade om.

Nu hoppas jag detta löser sig mycket smidigare än så, att vad detta än beror på, så ger det sig snart av och så är det bra med det.

Men än så länge är jag still going strong.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php