Dec 20 tis 2016

Sista dagen

Japp, sista dagen som sjukskriven. Smittorisken bör vara över idag men för säkerhets skull väntar jag med att återvända till arbetet tills i morgon. Tur är ju det, för febern kastade sig över mig i natt igen. Det var svårt att sova i allmänhet men när jag vaknade till mellan mina slummer av att frossan och värken kröp inpå mig igen, då blev det inte mycket sova av resten av natten.

Som tur är, arbetar alla mina grannar dagtid, bortsett från en, som är hemma med småbarn. Det innebär att det var ledigt i tvättstugan så nu skall allt tvättas! All influensavirus skall raderas! Kläder, sängkläder, täcke, handdukar, kuddar – ja allt! Det känns skönt att avsluta denna premiär av influensa med en stortvätt.

I morgon skall vi ha julmiddag på jobbet. Var och en av oss tar med något till julbordet. Dock har jag inte haft matlust dessa dagar och har fått äta väldigt försiktigt eftersom mat har föranlett ett vagt illamående. Märkligt, i och med att det är förkylningsinfluensa jag drabbades av. Så det blir intressant i morgon att se vad jag klarar av. Men det gäller att vara ståndaktig och ta det försiktigt.

Men det skönaste är ändå att detta är sista dagen av sjukskrivningen. Det svider hårt i själen att jag tvingades till sjukskrivning, men måste man så måste man- det gäller också mig.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php