Dec 20 tis 2016

BilTema

11:40 i kategorin Allmänt

BilTema låter redan på namnet som om de har som specialitet sådan som rör bilar. Allt från bilbarnstol till motorolja till rengöring och torktrasor.

Efter att jag ånyo tvättat bilen i en sådan där ”nästan gör det själv tvätt” där man lägger i polletter och sedan ingår högtryckstvätt, vax med mera. Underredsspolingen fick starta tvätten och sedan körde jag hela programmet och avslutade med det jag vet inte funkar – mest för att det fanns tid kvar – det där ”renade” vattnet för att bilen inte skall bli flammig eller fläckig när den torkar.

Men det gick som alltid: Den var flammig. Då hade jag ändå stått kvar ca 10 minuter för att låta bilen torka innan jag körde vidare. Det spelar ingen roll hur mycket jag gnor med tvättborsten, så blir det inte rent. Men BilTema ligger strax intill där jag tvättade bilen och tänkte att de har nog bra fiberdukar så jag kan torka av.

Nå, jag rekommenderar INTE att man köper fiberdukar där. Både den som skall vara för ”polering och avtorkning” samt den för inredning, luddade rejält! De är så usla (och var inte så värst dyra) att de inte ens är värda att åka tillbaka för att reklamer

Det funkar mycket bättre med de fiberdukar jag köper på MAXI eller faktiskt de jag köpte billigt på EKO för en femma stycket.

BilTema kanske kan mycket, men deras fiberdukar kastar jag rätt i soplådan!

En kommentar till “BilTema”

  1. Micke Linux Google Chrome 55.0.2883.91 skrev den 20 Dec 2016 @ 11:47

    Badhanduk! Testa.
    Du behöver ju inte ta din nyaste..

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php