Dec 16 fre 2016

Kreativ idétorka

05:02 i kategorin Allmänt

Det är vad jag har just nu. Veckorna rusar liksom bara iväg och vips, inser jag att det inte funnits någon kreativ tanke att skriva ner. But what ever, life is going on!

Jag har tackat ja till förlängning på jobbet. Det skulle inte vara problem att få jobb hela år 2017, men administrativt blir det 3 månader i taget. Det passar mig ypperligt med tanke på hur det ser ut för min del. Det är själva upplägget jag inte är bekväm med på något vis. Jobb på annan plats får jag om jag vill. Grannlandet i väster väntar på mig. Där har jag redan jobbat in mig i en speciell kommun och jag saknar verkligen orten, kollegorna och brukarna samt samhällets invånare. Men det tar också på krafterna att vara borta 4-6 veckor och hemma 2. 110 mil att köra, vilket jag gjort på 16 timmar/resa. Helt okej. Själva upplägget att vara hemma så kort tid, har jag själv bestämt. Det är galet skönt att kunna vara ledig när man vill, men jag är inte skapad för att vara ledig för länge. Samtidigt har det varit skönt att vara hemma och bo in mig. Men visst drar det i Norge-tarmen, om jag säger så. Vi får se vilket beslut jag fattar till våren. Det har också att göra med om jag kan förhandla mig till bättre villkor än idag.

Allt har sina för- och nackdelar.

Men just nu har jag kreativ idétorka med ett huvud som känns inbäddat i bomull som en nyanländ förkylning är ansvarig för. Det går åt en del extra ingefära nu att koka te på. Det brukar hjälpa mig att inte få en fullt utvecklad förkylning.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php