Sep 03 lör 2016

Äntligen!

Saker och ting måste falla på plats innan man kan genomföra ett beslut och göra det med kvalité. Hur många hastbeslut fattar vi inte under vår livstid, beslut som senare visar sig, kanske inte felaktiga, men fattade vid fel tidpunkt? Var sak har sin tid – så är det bara.

Efter en del ”fram-och-tillbaka”-tankar inför hösten, föll mina pusselbitar på plats i sista sekund och jag hade gett mig själv ett löfte: Blir det beslut som var övervägande för mina val genomfört,då skulle jag återgå till att bli en av alla de som hänger på gymmet igen :smile2_ee:

Sagt och gjort:

gym

Dagen efter beslutet, gick jag till gymmet och fixade medlemskap. Jag nyttjade mig av samma gym.kedja under tiden jag bodde i Göteborg. 3 dagar i veckan släpade jag mig dit. Det lär bli det samma här, men jag startar upp med ett pass om dagen under en liten tid.

När kortet nu var klart, var det bara att gå till Bobban och köpa skorna. Jag är rätt svag för Asics.

asics1

Det är skönt att vara igång igen :clap_tb: Ett litet bekymmer finns alltid. Under åren som jag lite nu och då varit gymmedlem, så har jag fått olika instruktioner av olika personliga tränare. Hur ofta jag bör gå, vilka maskiner jag bör använda – en visade mig ALLA vilket blev lite väl många eftersom flera av dem tränade samma muskler som andra maskiner – hur många upprepningar och repetitioner jag bör göra på varje maskin….. Det blev lite förvirrat och är än.. men jag gör som jag alltid gör: som jag vill :happy_tb: Jag provar mig fram – för hur det än är, är träning inget som jag tycker är underbart roligt, snarare tvärtom! Men det känns skönt efteråt! (tack,dopaminet!! Så jag vill ha ut maximal träning på kort tid. Inte behöva stå för länge i varje maskin för att få upp flås och en aning stärkta muskler och jag vill inte göra fel så jag skadar mig… så det gäller att prova mig fram igen och se vart min kropp och jag befinner oss idag.

Det är i alla fall skönt att äntligen vara igång igen!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php