Aug 20 lör 2016

Ironman

Ironman är i full gång! Staden Kalmar hejar fram de som springer i mål
iron

Förra året gick jag runt en del och kikade – i år har jag nöjt mig med att tillsammans med en väninna sitta på en filt vid ”nya” lekplatsen – mitt emot brandstationen – och äta kex och ost, småprata och titta lite förstrött på de som sprang förbi

ironmat

Vi gick en runda och hamnade på Sveaplan. Där kom filten fram igen och vi satt en stund innan vi gick till Table20 och åt lite mat. Av någon märklig anledning blev vi båda hysteriskt sugna på Coca Cola – och läsk är något jag ytterst sällan känner sug efter – så vi valde att äta till var sitt glas Coca Cola. Det blev till och med 2 glas! Jag är i chock!

Kvällen skall i alla fall spenderas med att klura ut vad det skall ätas för mat i veckan. Lillsessan kommer och stannar några dagar så det krävs lite extra planering med matinköp.

IronMan fortsätter på stan och jag hör ända hem till mig hur de hejar på de som fortfarande är i full färd med att ta sig i mål.

En kommentar till “Ironman”

 1. Micke Linux Google Chrome 52.0.2743.98 skrev den 20 Aug 2016 @ 22:00

  Så ni ser ut kalasat där! Hejade lite på Elin i det där loppet..

  Klart vi kalasat :happy_tb: Ädelost
  till ädla kvinnor :happy_tb: Bara vinet som saknades :happy_tb:

  Elin??? Elin B?? :shock_tb: Var hon med på IronMan?
  Det hade jag ingen aning om… Cyklade hon ifrån
  Motala och ner till Kalmar som uppvärmning? :laugh_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php