Aug 18 tor 2016

Det spökar

Ja, vad annat skall jag tro?

I tisdags morse just som solen började kliva upp över stan, skulle jag sänka markisen lite eftersom solen skiner rätt in i vardagsrummet på morgonen. Markisen hade märkligt nog hängt sig lite, men med varsam hand drog jag lite lätt i snöret på insidan…..

… då hände det….

BRAK! Markisen föll helt! Den hängde i sin skena och min första tanke var att jag var tacksam att jag inte har en granne med fönster åt det hållet, under mig! Det hade blivit mörkt.

Jag mailade hyresvärden genast som lovade kontakta den markisgubbe som skulle ta hand om det hela. Det har inte hänt så mycket mer än att vederbörande har kapat tyget men lämnat det så.

Idag när jag kom hem, hänger markisen fortfarande där den hänger men jag såg att spröjset som skall sitta mitt på fönstret till köket.. Det ligger på gräsmattan! Det krävs handkraft att få av det! Det regnar inte av, det blåser inte av… någon har tagit av det och kastat det på gräsmattan. Jag har svårt att tro att markismannen tagit av det om han kollat fästen till markisen till köksfönstret. Det finns ingen logisk förklaring till det.

Nå, tänkte jag och gick in och lät spröjset ligga kvar….. fick av mig skorna och skulle lägga väskan på sängen och klev in i sovrummet från hallen och då stod en spik rakt upp från golvlisten och repade upp ett stort jack i hälen! Den spikjäveln har väl inte stuckit upp där på 1.5 år som jag bott här!! När jag kollade noga, efter ett par rejäla ramsor jag inte tänker återge här, så såg jag att 2 spikar stod rakt upp helt plötsligt! Jag går på den där tröskeln varje dag och det har aldrig stått 2 spik rakt upp där!

spök

Att markisen föll måste bero på slitage. Att spröjset är kastat på gräset – det har jag svårt tro är pojkstreck men vad annars? Och så de förgrymmade spikarna.. DE kan jag inte förklara så jag får väl tro att det spökar här :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php