Aug 17 ons 2016

Tiden går fort…

19:30 i kategorin Allmänt

… när man har roligt.

Om 2 dagar har det gått 10 veckor sedan jag började på sommarjobbet. Om 2 dagar är det slut.

Det har varit 10 fantastiska veckor av utbildning, kunskap, skratt, goda kollegor alla kategorier och plötsligt är det över. Det är en förmån att få blicka tillbaka på dessa 10 veckor där jag blivit mottagen med öppna armar, mött kollegor som med stort tålamod och förståelse och stolthet delat med sig av sina kunskaper, haft tålamod med alla mina nyfikna frågor och visat mig vägen på just denna mottagning inom just denna verksamhet och specialitet.

Men vad skall jag göra efter fredagen? Har jag jobb? Eller går jag ut i arbetslöshet? Det behövs alltid folk inom min yrkeskategori – frågan är om jag får det avtal jag vill. Ett hållbart avtal som gör att jag mår bra på min arbetsplats som i sin tur genererar att jag blir kvar, känner mig manad att söka.

Jag har ett jobb att återvända till om jag vill. Men samtidigt har jag ett jobb jag först skickade in en intresseanmälan till, som jag inte hade en aning om att de skulle annonsera några dagar efter att jag skickat min intresseanmälan. I samband med att de annonserade, ringde jag och talade med enhetschefen för den verksamheten och vi hade ett bra samtal. Nu återstår bara om jag blir en av de som kallas till intervju… och ifrån det samtalet hoppas jag självklart att jobbet blir mitt.

Det jag har att återvända till, det kommer jag att sakna den dagen jag får det jobb jag vill ha, men samtidigt så måste jag förändra min arbetssituation för att må bra.

Men vad som än händer efter fredagens sista utstämpling, så kommer det att lösa sig och jag blickar tillbaka på 10 veckors fantastiskt sommarjobb½

En kommentar till “Tiden går fort…”

 1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 47.0 skrev den 17 Aug 2016 @ 22:40

  Hoppas du blir kallad på intervju då och får jobbet!

  Tack! Det hoppas jag också! Även om jag trivs på det jobb
  jag haft sista året, så är det oerhört slitsamt. Det har jag känt
  av nu i sommar. Min hälsa är viktigare. Men uteblir alternativen, så
  återvänder jag ju självklart till det jobbet. De har ju redan ropat
  efter mig….

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php