Aug 13 lör 2016

Ännu en alkis till minister

Nåja… att hon är alkis, det är min syn på saken. Har man inte problem med alkoholintaget, så åker man sällan dit för rattfylla. Men nu har numer f.d gymnasieministern tagits för rattfylla (vilket ”föredöme” för gymnasieungdomar!!)

Något hon har gemensamt med sina rattfyllekollegor som tas på bar gärning, är hur ”mycket de ångrar” sitt tilltag. Hur många gånger har hon hunnit köra på fyllan innan hon blev taget? Förmodligen åtskilliga och ingen av dem ångrade hon eftersom hon lyckades klara sig utan att bli påkommen.

Att hon avgår, är en självklarhet! Hon har varken i politiken eller på vägarna att göra. En plats på kåken är enda rätta. Rattfyllon är mördare på väg! Inget annat och mördare vill vi inte heller ha ute i det fria. Beslutet att hon avgår, är inte ”respekt” som artikeln antyder. Nej, det är på sin plats – inget annat.

När jag såg nyheterna nyss och inslaget där hon talade till pressen, kunde hon inte tala ur hjärtat utan var tvungen att läsa innantill. Det är med andra ord inte hennes eget beslut att avgå. Hon var tvungen att läsa innantill hur mycket hon druckit – det visste hon tydligen inte på egen hand.

Nej, för mig är hon ingen hjälte! Hon är ett simpelt rattfyllo och skall behandlas som ett sådant och inte hyllas till skyarna för att hon super till det och sedan kör bil med risken att köra ihjäl någon oskyldig.

Det tycks vara rätt vanligt med alkisar till ministrar i den svenska politiken och låt oss slippa se henne betald med våra skattepengar igen!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php