Jul 24 sön 2016

Kalas och tårta

Vi dukade i trädgården och ställde till kalas för lilla prinsessan. Tårtan kom på bordet och gjorde succé. Jag var lite skeptisk eftersom den skulle vara glutenfri, men receptet som jag nu anser är godkänt, hittade jag på denna sidan. Att jag gjorde tårtbotten redan igår, var just för att OM den inte skulle bli bra, då hade jag haft god tid på mig att leta efter annat glutenfritt alternativ. Den blev lite torr idag, så jag rekommenderar att den görs samma dag den skall ätas. Men jag blötte den lite och det blev beröm om och om igen!

Prinsessan strålade ikapp med solen och öppnade sina paket. Det ena mer roligt än det andra och det roligaste blev ändå gungan och såpbubblorna – sådan där man gör STOOORA bubblor med.

Nu blir det en kväll i tystnad efter en dag fylld av aktiviteter.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php