Jul 23 lör 2016

Sommarparty på stranden

Redan innan klockan hann slå 11 låg jag på Långviken och solade. I lurarna hade jag någon P3-dokumentär och på beachbollplan spelades match och musiken dunkade på i bästa sommaranda.

Plötsligt ringde telefonen. Sonen undrade om jag kunde tänka mig vara barnvakt en stund eftersom kompisen och tillika min granne, behövde hjälp att meka med bilen.

Så sagt och gjort… jag fick flytta mig från min plats i solen till den plats som passar bäst att befinna sig på när små prinsessor skall bada. Sonen ringde när han närmade sig och jag gick dem till mötes.

Efter att vi plaskat och lekt i vattnet, gömt fötterna och benen i sanden, kastat våt sand och skvätt vatten på varanda, simtränat på gammalt hederligt vis genom att hålla henne under magen och föra henne runt i vattnet… så ville hon gå till den plats där musiken kom ifrån – nämligen där det spelades beachboll.

badtid

En glass var blev det och vi satt och diggade musiken en stund innan lillan ville vidare. Hon skulle leka på basketplanen samt titta på flickorna som sprang i stora bollar som rullade runt i en liten bassäng. Men värme och en liten tjej genererar snart en trött liten flicka som jag fick bära hem. Där somnade hon snart och sov gott en stund.

Dagen vid stranden blev väl inte som jag hade tänkt mig, men vad gör det? Ett par timmar med prinsessan är aldrig fel och då speciellt när det blir lite strandparty på barns vis.

En kommentar till “Sommarparty på stranden”

  1. Anne Windows 7 Google Chrome 51.0.2704.106 skrev den 23 Jul 2016 @ 23:03

    Det blev mycket att bära hem! Men vad gör väl det som sagt…härligt att leka i vattnet! Sötnosen :biggrin_wp: Jag var med min lille prins samtidigt men på Stensö. Så roligt att se världen ur deras perspektiv men man är rätt trött efter ett par timmar!

    Visst blev det lite mycket.. Min egen rygga, hennes rygga, mitt liggunderlag och så lilla sessan också. De små blir ju en aaaning småtugna att bära på när de är trötta och bara liksom slappnar av i hela den lilla kroppen :wub_tb: Det är härligt få ha småbarn omkring sig igen. Livet blir liksom roligare och gladare :biggrin_wp:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php