Jul 18 mån 2016

Oseriös säljare på Telenor

Eftersom jag haft förmånen att få surfa på grannens WiFi sedan jag flyttade hit, har jag inte engagerat mig i att skaffa bredband. Men nu tyckte jag nog ändå det var på tiden att stå på egna ben så jag tog med min gamla sticka och knallade iväg till Telenorbutiken efter jobbet.

20160718_174531[1]

Jo men visst, skulle jag kunna få ett mobilt bredband igen. Dock 50 kronor dyrare än senast jag hade det, men så är det. Alla priser går upp utom lönen.

Undertecknad hann inte mer än hem och stoppa in simkortet i dongen och dongen i datorn – efter ca 20 minuter försvann nätet. Efter att ha kollat uppkopplingen och sett att den fungerade; det stod att jag var ansluten, så ringde jag till Kundservice. Efter drygt 10 minuters väntan, skulle jag bli kopplad till teknisk support – och blev bortkopplad!

Ringde igen… väntade men inte så länge… kom till teknisk support och redan innan jag hann säga färdigt mitt personnummer, så var jag ute på nätet igen! Vi skrattade och var nöjda med att allt fungerade. Jag tackade för att han tog sig tid och ”hej då”.

Efter en liten stund så var jag borta från nätet igen! Det blev ytterligare samtal till Telenor och nu fick jag veta att den stickan jag har INTE är kompatibel med WIN 10! Killen i butiken undrade vad jag hade för dator, och jag sa att den i princip är sprillans ny vilket innebär Windows 10!

Så det borde han informerat mig om! Att det inte skulle komma att fungera med dongen jag har – och de wifi-puckar de har, är betydligt dyrare än mitt lilla val nu – men eftersom jag har ett avtal om detta priset, så hoppas jag verkligen att jag får ett alternativ med samma surfpott och till samma pris.

Så i morgon efter jobbet är det jag som med bestämda steg går till Telenor Giraffen och kräver rätt!

Oseriösa säljare vill vi inte veta av!

En kommentar till “Oseriös säljare på Telenor”

 1. Micke Linux Google Chrome 51.0.2704.81 skrev den 18 Jul 2016 @ 21:13

  Surt!

  … sa räven :blink_tb: men som väl är,
  är denna räv redo att bita i rönnbären
  en gång till men då så att det känns mer sött
  vid nästa bett :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php