Jul 15 fre 2016

Dags att provligga lite

Denna fredagsmorgon har jag sökt efter Tempur bäddmadrass och funnit EN återförsäljare i Kalmar – och det är inte KungSängen, vilket säljaren antydde att de hade och att den kudde jag köpte var… så är inte fallet. Men vad gör det? Kudden funkar i alla fall.

Den butik som säljer Tempur är SOVA (tyvärr, får jag väl säga men hoppas de bytt bort den sliskige säljaren jag träffade där en gång :sick_ee: vilket föranledde att jag aldrig mer satt min fot i butiken) Det bästa med detta är att en riktig Tempurmadrass till min säng, innehar nästan halva priset av vad den kostar på KungSängen (klicka på 120 cm-knappen) som INTE är en Tempur! Så helgen skall bestå i att provligga lite :innocent1_tb:

En kommentar till “Dags att provligga lite”

 1. Micke Linux Google Chrome 51.0.2704.81 skrev den 15 Jul 2016 @ 09:00

  Oj, vilket pris!
  Men ska man ligga bra så kostar det väl..

  Vill man ha det bästa, så kostar det :happy_tb:
  men jag får väl ”ligga runt” lite i helgen :innocent1_tb:
  och prova mig fram…

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php