Jul 14 tor 2016

Hjälpte det?

Ja, blev det någon skillnad att sova med nya kudden? Hur kände jag mig när jag vaknade?

Kort och gott: jag sov hårt, jag sov djupt – när klockan ringde var jag så trött att jag lätt kunde somnat om. Av värk i nacke och huvud, fanns inget spår! :clap_tb: Men jag har varit galet trött hela dagen och hade kollegan sagt åt mig att vila en stund mitt på dagen, hade jag somnat och sovit än.

Men det är väl bara att fortsätta hoppas det funkar, att detta inte var en engångsföreteelse… och då blir det läge att styra kosan emot en madrass i samma material och leta runt lite med tanke på vad priset blir. Det är nu jag borde haft en trång 90-säng :innocent1_tb:

Men för en god hälsa får man betala en slant. Alla skall ju ha sin del av kakan och så fort det handlar om hälsa och förebyggande omvårdnad – då har producenter och säljare mage att ta betalt till bristningsgränsen.

Men det hjälpte i alla fall att byta kudde så jag är i alla fall på rätt väg.

En kommentar till “Hjälpte det?”

 1. Micke Linux Google Chrome 51.0.2704.81 skrev den 15 Jul 2016 @ 08:57

  Skönt höra det funkade. Jag har en sån kudde med, fast nån ”pirat” = inte Tempur men den har jag inte kommit överens med. Kanske ska testa igen..

  Kudden jag köpte är också pirat även om säljaren fick det
  att låta som om det vore äkta vara… men det handlar ju om
  varumärke som är skyddat. Att ha samma typ av stoppning och ha ett
  annat namn på kudden, gör ju ändå att det är ungefär det samma som originalet..
  om jag nu skall vara långrandig :happy_tb:

  Dessutom har ju Du krockskadan vilket jag inte har och därmed är Dina nackproblem
  helt annorlunda än mina..

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php