Jul 14 tor 2016

Grattis, älskade lilla barn!

Tänk att det redan är 2 år sedan Du kom till oss och lyste upp varje dag med Ditt underbara skratt! Just som vi sprang in i korridoren på förlossningen kl 08:07 hörde vi Ditt allra första skrik. WOW! säger jag bara… WOW! Hjärtat slog frivolter, det hamrade så hårt att jag trodde det skulle höras mil bort.

Då – så liten och hjälplös, så i behov av att ständigt få hjälp med allt; matning, blöjbyte, gos och kramar… idag är Du en bestämd dam på 2 år som vet vad Du vill, som stundom prövar allas tålamod men som förgyller livet så till den grad att inga moln kan förmörka tillvaron. Som jag skrev den där natten för två år sedan.. Vad gör det att det regnar?

Älskade lilla unge, tack för att Du är Du och alla dagar som kommer skall jag ha mina händer utsträckta till Dig, för att ledsaga, för att hjälpa, för att visa vägen.. men också för att förmana. Älskade lilla barn, grattis på 2-årsdagen! Må all lycka som världen kan uppbringa vara Din ständige följeslagare.

En kommentar till “Grattis, älskade lilla barn!”

  1. thile Windows NT Google Chrome 46.0.2486.0 skrev den 14 Jul 2016 @ 08:03

    Gratulerer, kjære farmor!
    Det er en lykke å være farmor/mormor <3 <3

    Klemmer!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php