Jul 09 lör 2016

Hundvakt, surfing och Rävspelet

Dagen har bestått av hundvakteri. Det är svärdotterns raring, Tippa, som varit här idag. Svärdottern har jobbat och min son går med gipsad arm efter ett brott på båtbenet sedan en tid. Det kan vara lite vanskligt att vara ute och rasta en hund samtidigt som han skall ha koll på sin tvååriga prinsessa.

Tippa är en tollare, eller Nova scotia duck tolling retriever som rasen egentligen heter. Hon är 5 år och en mycket trevlig tjej att låna. Tränad till både lydnad och apport så vi har haft fullt upp idag, Tippa och jag. När jag hämtat henne tog vi en promenad genom stan på 1.5 timme. Sedan somnade hon på golvet och jag i soffan :happy_tb: Det tar hårt på unga flickor att vara ute i solskenet och värmen :smile2_ee:

tippa

När vi sovit klart blev det lite träning och springa av sig för Tippa i trädgården. Åter en timme ut och gå för att sedan köra hem henne till matte, lillmatte och husse.

Bra länge har jag varit sugen på skräpmat så det blev att inhandla en kebabtallrik på vägen hem. Den har jag nu avnjutit till ett program om surfaren Jeff Clark, som är mästare på monstervågor. Under 15 års tid surfande han ensam på monstervågorna i Maverick innan han berättade om det för andra. Jeff Clark och hans surfarvänner berättar om de hissnande känslorna när de väntade in de stora vågorna bland klipprorna…om lyckan att ”ta en våg” men också om sorgen när de förlorat vänner i vågorna. Ett intressant program för den som har intresse för det som kittlar i magen.

Ikväll är det musik på Rävspelet; Winnerbäck, Horn och Bryant. Det blir att gå en runda och lyssna – man hör minst lika bra gratis som att betala dyra biljetter :innocent1_tb: Förhoppningsvis möter jag en och annan bekant där – dessvärre är närmaste väninnan upptagen ikväll…men en dag med hund, surf och Rävspel – det är inte det sämsta.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php