Jul 07 tor 2016

Lite torsdagslyx

Det där med lyx, det ser vi alla olika på. Några tycker lyx är guld, ädelstenar och dyra resor till mångstjärniga hotel. Middagar ute på dyrbara restauranger och kläder från märken från Paris och London.

För andra är det lyx att kunna orka upp ur sängen en vanlig dag eller att få gå till ett arbete. Andra tycker det är lyx att få umgås med familjen för att är bortrest så ofta eller bor många mil ifrån varandra.

Idag har jag njutit en del av den lyx som jag tycker har ett värde: efter jobbet gick jag till min massör och fick en ordentlig genomkörare och när jag kom hem, mixade jag mig en smoothie på turkisk yoghurt, mango, en skvätt nypressad citron samt att jag pyttsade ner några blad från min mynta… och toppade det med en kvist mynta.

lyx

Allt förgylldes av solsken och att jag känner mig fylld av energi på alla plan. Kan en torsdag bli mer lyxig än så här? :happy_tb: Absolut, men det spar jag till en annan gång :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php