Jul 07 tor 2016

Kärleken är evig

06:12 i kategorin Kärlek

Många tror att kärlek hör ungdomen till och att de som sedan lever ihop i många, långa år gör det av gammal vana. Men så händer det sig att folk skiljer sig, blir änka/änkeman och familjemedlemmar kan förfasa sig över att mamma eller pappa hittar en ny kärlek. Det är ett oförklarligt fenomen för mig, för man kan bli förälskad i och älska någon annan än den man levt ihop med. Att neka sin pappa eller mamma att träffa en ny kärlek, det är så galet egoistiskt så det gör mig alldeles ilsk. Tänk att missunna sin förälder att vara lycklig! Kärlek är det bästa receptet på lycka.

För ett år sedan publicerade Aftonbladet en artikel om just kärlek. Det handlar om en då 92-årig dam från ett äldreboende i Eidsvoll, Norge, som rymde med sin några år yngre älskare från Sverige. De skulle på kärleksresa! Det är ju ett bevis på att kärleken har varken ett bäst före-datum eller bryr sig om åldersskillnad – vilket det är kvinnan eller mannen som är den äldre :wub_tb:

Kärleken är verkligen evig :wub_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php