Jun 25 lör 2016

Vilken dag!

Dagen började med tvättstuga och sedan dristade jag mig modigt nog att hänga tvätten på tork UTE! :jittery_tb: En midsommarafton! Hade det börjat regna, skulle säkert alla skylla på mig :happy_tb: Nu gick det ju bra och solen höll sig framme trots de mörka molnen som drog förbi på morgonen.

En tur till yngste sonen med blivande sambo, hennes hund Tippa, syster och pojkvän genererade mysig samvaro och god mat. Det var mer än varmt så vi tog bilen och körde till Stensö och där fick Tippa svalka sig i Stensö kanal. Åter hemma hos sonen kom tårtan fram. Timmarna gick och det var dags för mig att köra hemåt.

Men jag fortsatte över bron till Öland där jag våldgästade en familjemedlem. Jag hade fått frågan i veckan om jag ville komma över, så det var ju inte helt ett våldgästeri. Där hade de just börjat spela Alias som jag levererat tidigare i veckan. Det var minst lika roligt att vara bisittare och se på som att delta. Det blev en hel del kel med familjemedlemmens båda Jack Russel Tia och Bosse samt en besökande hund vid namn Lizzie.

Det blev dags för grillning och alla delade med sig av sin mat till mig :blush_tb: Jag hade ju ätit och hade därmed ingen mat med mig. Men trots att jag var mätt och belåten sedan maten och tårtan med sonen och sällskapet där, så dukade de fram till mig och bjöd mig att äta med dem.

Vi fortsatte vår samvaro med härliga samtal, skratt och tårta! Gissa om jag var mer än proppmätt framåt sen kväll. Vi spelade Absolut överens, ett sällskapsspel med både ord och gester! Gissa om vi skrattade så vi kiknade! :laugh_tb: :lol_tb: Och folk generellt påstår att det är dödstrist att festa med nyktra och drogfria medmänniskor, som det där gänget är! Det var längesedan jag hade så roligt!

Vid midnatt vad det dags för mig att köra hemåt och en av besökarna fick skjuts av mig i stället för att ta bussen. Vi hade ett mycket intressant samtal i bilen och när jag lämnat av personen där den bor, körde jag hemåt lyssnande på Rock Klassiker med ett stort leende och kände mig oerhört nöjd med dagen.

Hoppas Du också känner Dig nöjd med Din midsommar!

midsommarafton

En kommentar till “Vilken dag!”

  1. Micke Linux Google Chrome 51.0.2704.81 skrev den 26 Jun 2016 @ 08:40

    Låter som Du haft trevligt värre.

    Helt rätt! Det var verkligen en dag utöver det vanliga
    med vanliga människor som valde bort det vanliga en sådan helg
    och det var lätt att ha roligt på riktigt!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php