Jun 24 fre 2016

MIDSOMMAR

Till er alla önskar jag en glad midsommar. Glöm inte att det viktigaste är att umgås och ha trevligt, inte supa sig full och kanske hamna i gräl. Allt för många har fruktansvärda referenser till midsommar. Se till att dra just Ditt strå till stacken att det blir en minnesvärd och trevlig helg för Dig och de som Du firar midsommar med.

Till alla som sitter hemma ensamma: Ni är många som sitter ensamma. Kanske kan ni leta upp varandra och i all enkelhet ha ett knytkalas och lära känna nya människor som kan leda till vänskap som håller länge!

Glöm inte att vara nyktra när ni sätter er bakom ratten för att köra! Det gäller också i morgon! Några appar i telefonen är ingen garanti för att Din kropp är fri från rusdryck!

midsommar

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php