Jun 23 tor 2016

När servicepersonal gör sitt yttersta för att hjälpa sina kunder

Tänk så bra jag har det! Att få möta människor i serviceyrket som gör sitt yttersta för kunderna, det sätter jag högt värde på. Jag är inte en speciellt jobbig kund :happy_tb: men jag är en kund som vägrar bära någon nyans av svart! Det där med att svart alltid finns plats och anledning att bära – det anser jag är fel. Men vi tycker ju alla olika.

För si så där 2 veckor sedan gick jag till min bäste skohandlare Bobban för att se vad han hade på hyllorna som kunde ersätta mina MBT-sandaler att ha i jobbet. De gamla sandalerna är numer 3 år och har gått några väl slitsamma mil genom åren. De har flugit land och rike runt, vandrat i Mexiko och burit mig fram alla timmar på jobb. De är slitna och gör inte så stor nytta längre. Det finns väl inte så mycket som kan ersätta ett par bra MBT-skor men nu har inte försäljningsstället där Bobban jobbar några MBT. Jag provade lite fram och tillbaka, testade ett par Ecco av samma modell jag köpte av honom 2007 men de var jag egentligen aldrig helt nöjd med. De var lite hårda att gå i. Jag frågade Bobban om ett par sandaler jag tyckte kändes härliga på fötterna och han kunde rekommendera dem varmt. Dessutom skulle det gå att ha inlägg i dem!

Nu visade det sig att det enda paret av den sandalen jag bestämde mig för, fanns bara i svart i min storlek :huh_tb: Annan färg kunde ta upp till 10 veckor innan de kom. ”Nåja… jag får väl komma in till hösten då” sa jag glatt och tänkte gå. ”Men Du, Majsan.. vänta lite. Det går nog att ordna” sa han och ringde ett samtal. Jo, på onsdag veckan därpå skulle ett par i färgen jag ville ha komma från en annan butik i annan kommun! Snacka om service! Hur bra har vi det inte här i Kalmar!?

På tisdagen gick jag in i butiken för att beställa inlägg också, så jag sa till tjejen i butiken att hon kunde vänta med att höra av sig angående sandalerna tills inläggen kommit. Då kunde hon slipa till dem så de passade.

Idag fanns ett sms på telefonen om att inlägg och sandaler var klara för avhämtning och nu har jag hämtat mina nya arbetsskor! Det blev en provvända här hemma och det kändes verkligen som att sväva fram :clap_tb: Det skall bli underbart att få ta med dem till jobbet på måndag och förhoppningsvis kommer tröttheten i fötterna att ge sig.

Men visst är det underbart när servicepersonal gör sitt yttersta för sina kunder. Det finns många serviceinriktade människor där ute men för mig finns 2 favoriter som gör det lilla extra. Utan dem hade det varit tråkigare att uppsöka deras verksamheter.

Tack för att just ni finns där ni finns :wub_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php