Jun 09 tor 2016

Annonsörer göre sig ej besvär

Jag har börjat få en del mail via bloggen där någon företagare ansåg sig ha ett erbjudande till mig ville att jag skulle höra av mig till henne och andra frågar om de får annonsera på min sida mot bra ersättning. Det är företag jag aldrig hört talas om.

Dessa mail kastas omedelbart! Enligt min mening är det oseriösa personer som tränger sig på och vill använda mig som någon länk i deras kampanjer för att få folk att köpa sådant de inte önskar.

Ena företaget googlade jag på och det andra var inte ens värd att googla på.

Så för alla potentiella annonsörers räkning: Jag kommer inte att godkänna någon form av annonsering på min sida. De företag jag rekommenderar och länkar till här på sidan, har jag själv valt ut och länkar till HELT KOSTNADSFRITT! De har INTE bett om det men jag har frågat de som ligger bakom företagen om det är okej. Varför denna skillnad? 1) Det är jag som bestämmer om vem som skall länkas till ifrån min sida 2) det är endast företag jag tror på och vet något om.

Så potentiella annonsörer göre sig icke besvär med att kontakta mig. Ni får ingen återkoppling!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php