Maj 01 sön 2016

Majsan är lite kinkig

… i alla fall när det gäller vissa saker: som att använda en systemkamera. Det skall vara på riktigt, så riktigt det kan bli med en digitalkamera. Det skall finnas en tittglugg! Att titta på en skärm som visar den bild man skall ta, det känns så helt bakvänt det kan bli. Nu när jag är på jakt efter en ny kamera – min Sony och jag har kamperat ihop sedan 2008 – så är det lite knepigt att hitta den där kameran som jag klickar med. Den skall inte var för tung, den skall ha en tittglugg och det skall ge kristallklara bilder. Jag vill kunna köpa objektiv – typ 70-300 – utan att bli fullständigt satt på vatten och bröd för att pengarna inte räcker och så vill jag ha möjlighet till macroobjektiv utan att förlora möjligheten att också få baka mitt bröd och bara leva på vatten…

Så det gäller ju att kolla runt, prata med de som nyss eller relativt nyss köpt kamera, som är van fotografera – men kanske främst vet vad jag vill ha… och då kan en konversation se ut som så när Micke lagt ut info om en kamera han inhandlat:
Kinkig

Tur jag har vänner som vet att tala om för mig vad som gäller – om mig :laugh_tb:

En kommentar till “Majsan är lite kinkig”

  1. Micke Linux Google Chrome 50.0.2661.89 skrev den 01 Maj 2016 @ 23:43

    Knepiga vänner du har.. :cool1_tb: :tongue1_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php