Apr 13 ons 2016

Nybakat

Det är inte helt lätt få tag i gott glutenfritt bröd. Jag har bakat glutenfria lchf-frallor och de är väldigt goda – men när det kommer till bröd, vill jag ha lite variation.

Jag hittade ett recept i en norsk tidning och bestämde mig för att testa. Det gjorde jag igår.

Bröd1

Jag har slut på mina brödformer så det blev en sockerkaksform på brödet :happy_tb: Men OJ, så gott det blev!!

Frukost idag blev 2 skivor av brödet och på de hade jag brie- och mögelost samt att jag åt en kiwi också. Brödet är precis lika gott idag och inte alls så där torrt och trist som glutenfritt bröd brukar bli!
bröd2

En sak är säker: Detta är ett bröd jag skall baka fler gånger! :thumbup_tb:

En kommentar till “Nybakat”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 45.0 skrev den 13 Apr 2016 @ 16:28

    Gott!
    Här äts massa kiwi med, köpte en låda :)

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php