Mar 26 lör 2016

Dags att polera på tiden

Då är det dags för årets trams, om Du frågar mig: att flytta tiden en timme… och jag är ivrig anhängare av att vi skall slopa detta trams. Varför ha ”sommartid” när normaltiden fungerat i alla tusentals – kanske miljontals år – innan människan skulle försöka mästra tiden och naturen.

Men för all del: Glöm inte att polera på tiden och få en timme mindre kommande dygn :happy_tb:

2 kommentarer till “Dags att polera på tiden”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 45.0 skrev den 27 Mar 2016 @ 22:23

    Nu ska du inte va sån!
    Det är så bra så.. ljust till efter kl 20 här idag ;)

  2. Christina Windows NT Mozilla 11.0 skrev den 04 Apr 2016 @ 14:41

    Jag håller med! Kan de inte bara slopa sommartiden?? Jag är ju som en bebis – det tar veckor innan jag har ställt om mig :)
    Läste i din profil om att du är ”vet vem du är” så att säga, underbart, fortsätt med det! Jag försöker också vara som jag vill och göra det jag vill men det är inte alltid det faller alla i smaken, och det får man leva med bara.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php