Feb 22 mån 2016

LUF – årets kräkreflex

När jag läste rubrikerna till artikeln där LUF – Liberalernas ungdomsförund – menar att vi måste tillåta incest samt nekrofili, då undrade jag om det redan var 1 april.

Uppenbarligen har den eller de som lagt fram förslaget, ingenting om vad konsekvenserna kan bli vid incest om barn blir till. Det finns ju trots allt en anledning till att vi har ett förbud mot incest. LUF menar att syskon över 15 år skall få ha sex med varandra, bara de samtycker till detta.

Jag är rätt övertygad om att vi har ett kollektivt arv med oss från tidernas begynnelse, att det är väldigt fel med sex syskon emellan. För att inte tala om alla pedofiler som kan ”misstolka” lagen och med glädje fortsätta övertala små barn att det är okej med sex.

– Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.

För mig låter inte detta som att tänka ett steg längre. Att inte ha kunskap om vad incest handlar om, vad det kan få för konsekvenser och inte ha förståelse för varför våra lagar kring vem som är okej att ha sex med – det är ganska illa med tanke på att hon anser sig som politiker. Det gäller ju att ha lite kunskap om det man öppnar munnen i.

Nekrofili – vad är det som är så lockande att ha sex med ett lik? Kallt, känslolöst och dött. Kan hända den unga damen tycker det är toppen att inte få röna något motstånd i sin stund av sex, slippa bli smekt, kysst och inte ha någon som helst lekfullhet med skratt, värme och närhet… vad vet jag… eller så kanske det handlar om dominans. Ett lik kan ju helt klart inte säga emot.. men vi har ju en lag gällande griftefriden och det finns en anledning till det också. Även om LUF anser att vi själva bestämmer över våra kroppar efter vår död, så finns det en anledning till att vi inte kan förvara ett lik hemma i garderoben och ta fram när vi vill ha sex med den.

LUF som förbund måste ju vara årets största kräkreflex!

Utan kunskap kommer en dåres försvarstal.

En kommentar till “LUF – årets kräkreflex”

  1. thinki.se Windows NT Mozilla 11.0 skrev den 24 Feb 2016 @ 11:26

    Men usch

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php