Feb 02 tis 2016

Förråd skulle förbjudas

Det är alldeles för lätt att samla på sig massa onödigheter när man har tillgång till förråd. Det var inte längesedan jag röjde i förrådet… och vips såg det ut som kriget igen

I flera dagar har jag beslutat mig för att gå ner och röja lite… men väl där, har jag stängt och gått upp igen. Men idag, så tog det hus i helvete och jag fick en rejäl utskällning av mig för att jag inte tog tag i det. Men hur det än är, var sak har sin tid :innocent1_tb: Idag var det en sådan tid :clap_tb: och resultatet lät inte dröja

20160202_100014

Det skall röjas ett par gånger till men jag har i alla fall kastat en del idag samt packat om något i en sådan där plastback. Därmed har jag nu 3 tomkartonger över, om någon behöver. Kan vara bra att samla saker i, ha när man flyttar t.ex :innocent1_tb:

Men en kul sak jag hittade, var en gammal oanvänd internetuppkopplingsCD. De delades ut i parti och minut från de flesta operatörerna i kampen om kunderna. Den tänker jag kasta men så sa en bekant att det finns de som betalar massor för sådant.. men det tror jag inte… så om ingen nappar nu så ryker den.

Det finns alltid massa kul – och okul – saker att hitta i förrådet så det är med spänning jag tar itu med det lite senare. Jag har nog rätt bra koll på vad som finns där… frågan är bara vad jag skall ta och skiljas ifrån nästa gång….

… men om förråd inte fanns, så skulle vi inte samla på oss så mycket och så länge.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php